Koksijde ontvangt BK Tijdrijden op 20 augustus

Oorspronkelijk gepland op 18 juni, maar uitgesteld omwille van het coronavirus, vindt het Belgisch Kampioenschap Tijdrijden voor heren en dames elite thans plaats op 20 augustus in Koksijde-Oostduinkerke. De renners krijgen er een technisch en uitdagend parcours voorgeschoteld van 13 kilometer.

En dat is nog niet alles voor de kustgemeente wat de wielersport betreft, want op 19 en 20 september vindt er de UCI Keizer der Juniores westrijd plaats, op 22 november aanstaande gevolgd door de Wereldbeker UCI cyclocross. Volgend jaar volgen de Bredene Koksijde Classic op 19 maart en het Belgisch Kampioenschap Tijdrijden voor de jeugd op 1 mei.

Fietsliefhebbers kunnen ook de fietsroutes vanuit Koksijde-Oostduinkerke uitproberen, gaande naar alle hoeken van West-Vlaanderen en variërend van korte dichtbijroutes tot flinke tochten tot aan de Franse grens.

Voor de 4 regio’s Brugse Ommeland, Leiestreek, de Westhoek en de Kust werd een kaart uitgegeven met routes via de knooppunten van het nieuwe Fietsnetwerk West-Vlaanderen. De routekaarten zijn te koop bij de dienst toerisme van Koksijde-Oostduinkerke. Hop met de…fiets.

Voor meer info, surf naar www.visitkoksijde.be

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More