Koen Wauters schakelt versnelling lager, maar tempo blijft hoog

De besloten vennootschap (BV) van de Bekendste Vlaming (BV) Koen Wauters heeft de resultaten van 2019 bij de balanscentrale neergelegd.

Die resultaten waren goed, maar toch net iets minder dan in 2018. In dat jaar ’18 werd net geen kwart miljoen euro nettowinst gemaakt. Vorig jaar was het 189.464 euro. Na balansdatum (eind 2019) is er uiteraard nog de uitbraak van COVID-19 te melden. De bestuurder (Koen Wauters dus): “Dit heeft een impact op de nationale en internationale economie en zal aanleiding geven tot een vertraging in vele sectoren. De exacte impact is voor de vennootschap momenteel niet bekend. Momenteel kan de vennootschap nog steeds aan haar verplichtingen blijven voldoen en zijn er geen achterstallige schulden. Zodoende is de jaarrekening in continuïteit opgesteld.”

De grote vennootschap – zowat 4 miljoen euro – van de sympathieke zanger bestaat hoofdzakelijk uit vastgoed. Dit jaar zou die post wel eens een wijziging kunnen vertonen door de scheiding van Koen en Valerie.

(Thierry Debels)

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More