Knapperd Allison heeft een hekel aan kleren

En houdt van oogcontact…

Het was ons nogal een week. We hebben iets in gang gestoken ook natuurlijk. We pretendeerden dat slanke Zweedse dames de mooiste waren maar dat is niet in goede aarde gevallen bij de mannen die eerder houden van Latina’s. Nadat we dan een Latina op jullie loslieten, waren het de mannen die wel houden van een maatje meer die gele briefkaarten richting onze redactie stuurden.

Maar als we de leescijfers van afgelopen week even analyseren was het geen Zweedse, Latijnse of vollere dame die met de eer van meest gewaardeerde ging lopen, het werd zowaar een 31-jarige ‘truckster’.

Het blonde bikinimodel Allison Mason heeft dus serieus wat werk voor de boeg wil ze de hoofdvogel afschieten deze week. Over vogelen gesproken, wil je als trucker jouw ‘camion’ in haar garage parkeren, dien je eerst oogcontact te maken, naar haar te glimlachen, grappig wezen en niet onbelangrijk, je voorstellen. En als je uiteindelijk een date hebt versierd, wil ze gaan duiken. In de koffer? Dat was ons nog niet helemaal duidelijk. 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More