Knappe Vlaamse fitgirl houdt meer dan duizend vrouwen strak

Ze leert haar volk fitnessen…

Hendrik Conscience leerde zijn volk lezen. Daar wij anno 2020 al van kleins af aan leren lezen, zijn er nu andere inspirators nodig om het volk bezig te houden, ook wel influencers genoemd.

Wat dacht je van deze knappe Vlaamse influencer, Charro Pyl? Deze gewone meid uit de Antwerpse rand (Hove nvdr), is opgegroeid in een tennisclub en heeft het sporten meegekregen in haar DNA. Maar daar waar ze tot haar achttien kon eten wat ze wou, bleven de ‘vetjes’ nadien wat plakken. Stilaan slopen de kilo’s erbij en voelde ze zich niet meer goed in haar vel. Meer nog, ze begon haar lichaam – waar ze ooit zo trots op was – te verstoppen in oversized sweaters en losse kleedjes. Op een dag liep de emmer over en besloot ze dat ze zich niet meer zo wou voelen.

Ze verdiepte zich in voeding en fitness en begon haar avontuur te delen en mensen te inspireren. Wat begon met een aantal klanten per maand te begeleiden is nu uitgegroeid tot fulltime job en laat ze jaarlijks meer dan duizend vrouwen het lichaam van hun dromen te bekomen. En Charro zelf? Tja, een lichaam om van te dromen! 

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram

 

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More