Knappe verschijning Alisha heeft een fijne balbehandeling

Hou alsjeblief nog even je broek aan…

Voor bij het lezen van de titel de broek al op de enkels ligt, vragen we toch nog een klein beetje geduld. De 21-jarige Zwitserse is namelijk een voetbalster en we zouden niet willen dat ze jouw tikkeneitjes met één rake trap klutst tot een smeuïg omeletje. 

Al sinds haar achttiende is deze speelster uit de Premier League (West Ham nvdr.) ook international bij de Zwitserse nationale voetbalploeg. Een talentje dus. En niet alleen op het veld heeft ze een neus voor doelpunten, ook in de kleedkamer scoort ze wel eens een wereldgoal.

Zo, en dan moeten we nu de heren toch een beetje teleurstellen, scoorde ze een collega-international, Ramona Bachmann, die afgelopen seizoen in de Premier League voor rivaal Chelsea uitkwam. Uitkwam, want ze zou ondertussen een deal hebben gesloten met het Paris Saint Germain. Of er dan nu nog veel gescoord gaat worden tussen de lakens op Engelse bodem, is nog maar de vraag.

Soit, we twijfelen er niet aan dat, ondanks alles, veel mannen deze voorzet sowieso zouden binnenduwen. 

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More