Knappe Miss is titel kwijt na uitlating over ‘Black Lives Matter’

‘All Lives Matter’? Gij zijt geen Miss meer!

De 23-jarige Jasmine Archer-Jones kreeg in 2019 het kroontje van Miss Swimsuit UK op haar mooie hoofdje.

Onlangs liet ze Facebook-gewijs weten dat ze de Black Lives Matter-protesten en bijbehorende plunderpartijen na de dood van George Floyd, er een beetje over vond. Haar volledige post – die ze inmiddels weer offline haalde vanwege teveel dreigementen – vind je onderaan.

Ze stelde onder andere dat George Floyd niet zo heel onschuldig was. Omdat er ook beelden zijn waarop te zien is dat hij zich verzette tijdens de arrestatie, en omdat hij tijdens die arrestatie onder invloed was van drugs. Ze liet ook weten dat George Floyd ook al een crimineel verleden had. O ja, en volgens haar is ‘All Lives Matter’ ook correcter dan ‘Black Lives Matter’.

De organisatie van Miss Swimsuit UK liet weten dat ze niet kon lachen met de uitspraken van Jasmine. Straffer nog: Jasmine werd van hun website en alle social media gewist, en Miss Swimsuit UK 2018-winnares Kinna Louise weer aangehaald als thans nog regerende Miss. Daarna liet de organisatie op haar Instagram weten, wél achter Black Lives Matter te staan.

Voorts vraagt Miss Swimsuit UK ook aan Jasmine de woorden ‘UK Swimsuit Winner 2019’ van haar Instagram te halen, maar geen blonde haar op haar hoofd die daar aan denkt. “Ik héb die titel daadwerkelijk gewonnen, dus ik lieg niet, en het verleden kan ik niet veranderen”, klinkt het.

2

Image 2 of 6

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More