Knappe maar knotsgekke nieuwsreporter gaat compleet door het lint (video)

En dat was meteen ook haar laatste werkdag bij de zender.

De 28-jarige Colleen Campbell heeft de boel nogal op zijn kop gezet, deze week in Philadelphia. Ze bezocht er een optreden van een komiek, maar werd uit de zaal geknikkerd omdat ze ‘te luid fluisterde’.

Wat volgt is een vijf minuten durende scheldtirade aan het adres van ome agent en een bijna-spuugincident in het oog van een veiligheidsmens. Colleen wordt in de boeien geslagen, terwijl ze fulmineert dat ze ‘wel voor PHL17 werkt en ze dat zielig machtsvertoon wel wereldkundig zou maken’.

Helaas voor Colleen werd het incident opgenomen. En was het de filmer van dienst die de beelden wereldkundig maakte. Waarna Colleen op staande voet werd ontslagen.

Colleen, die bij de zender op tamelijk wat fans kon rekenen dankzij haar knappe verschijning, verklaarde achteraf dat ze zelf niet wist wat haar overkwam. “Ik had maar een drankje op. Maar ik denk dat iemand er stiekem wat had ingedaan, want ik wist totaal niet meer wat ik deed.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More