Knappe Chiara Ferragni heeft de allure van een superster

Eigenlijk is ze ook doodgewoon een superster.

Waar wij als kleine jonge bakvis in onze puberjaren nog tot over onze oren verliefd werden op supersterren als Britney Spears, Jennifer Lopez of Jennifer ‘Rachel’ Aniston en daarvoor uren naar MTV, TMF, JIM,… moesten kijken in de hoop er een muziekclipje of aflevering van Friends naar onze goesting werd gedraaid, is het voor de jeugd van vandaag en zijn sociale media een pak makkelijker. Sterren zijn niet meer diegenen die we zien op televisie, maar diegenen die scoren op sociale media zoals YouTube, Instagram,… .

Zo ook Chiara Ferragni, een blonde chick en influencer met maar liefst 17 miljoen volgers. Tegen de tijd dat wij dit artikel uittikken, ongetwijfeld al 17,1. Soit, big business want ze werd door Financial Times uitgeroepen tot nummer 7 influencer van de wereld. Ze opende gelijk met haar modemerk Chiara Ferragni Collection meerdere winkels, onder andere in Parijs en China.

Of hoe je met een schattig smoeltje en, naar eigen zeggen ‘small boobs‘, een heel imperium uitbouwt. En wij? Wij zijn al op zoek naar een volgende superster op sociale media.

Tot morgen! 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More