Knappe babes uit de Lage Landen veroveren Dubai

Op zoek naar vitamine D.

Naar schatting 100.000 Belgen zochten ondanks de wereldwijde pandemie tijdens deze kerstvakantie het buitenland op. En wat Benidorm in de jaren 70, Tenerife in de jaren 80, Lloret de Mar in de jaren 90, Marbella in de jaren 00 en Ibiza in de jaren ’10 was, is Dubai dit in de jaren 20. 

Alsof de vliegtickets verkregen zijn bij een pakje boter zit bij zowat heel bekend, ‘modellend’ en influencerend Vlaanderen en Nederland in de stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Niet toevallig een emiraat waar de horeca nog steeds op volle toeren draait en waar Corona nog altijd gelinkt wordt aan een Mexicaans biertje. 

DJ Anouk Matton, jonge wolven Cilem Tunc en Jill Cnudde, Freya ‘Tutu Chic’ Poppe, Aisha Van Zele,… zijn maar enkele van de vele knapperds die in ruil voor een dikke portie vitamine D er binnen een paar dagen een week quarantaine voor over hebben. Kijk maar mee!

1

Image 1 of 19


Foto’s: Instagram 

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More