Knap, uiterst slim en brutaal: Thaïsa is de perfecte Miss België

Nog geen maand geleden was Thaïsa Herman uit Oostakker nog te zien in de finaleweek van Blokken. Hier hebben we al eens een stukje geschreven over Thaïsa. Het gebeurt niet vaak dat we onder de indruk zijn van een kandidate bij die kwis, maar dat was bij haar wel zo. Thaïsa is slim en ziet er bloedmooi uit. De voltallige redactie (en de grote baas) zijn ondertussen fan van haar.

Thaïsa gaat nu een nieuwe uitdaging aan. Zij heeft zich ingeschreven voor de wedstrijd van Miss België. Thaïsa groeide op in een woonwagen en noemt zichzelf een “fiere foordochter”. In het Nieuwsblad: “Vroeger hadden we botsauto’s, nu runt mijn pa twee lunaparken. Zelf studeer ik Event- en Projectmanagement.”

Een studie die haar volgens onze collega’s van het Nieuwsblad goed afgaat met een IQ van 142. “Maar hoe meer ik nadenk, hoe meer ik me realiseer dat ik eigenlijk niks weet”, aldus Thaïsa, die ook nog eens de diagnose ADHD kreeg. “Dat verklaart waarom ik als jong meisjes te luid en te heftig was. Daardoor ontwikkelde ik een negatief zelfbeeld. Ik wil leren positief over mezelf te denken.” Onze redactie zal Thaïsa hierbij steunen en hoopt ook dat ze Miss België 2022 wordt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More