“Klimaat wordt het volgende Covid. Angst verkoopt” (undercover video)

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Op beelden gemaakt door een undercover journaliste van ‘Project Veritas’ zegt een CNN-medewerker onder andere: “klimaat wordt het volgende Covid. Angst verkoopt”. Hij had het ook nog over “anti-Trump propaganda” en het promoten van de Black Lives Matter-beweging.

Charlie Chester, technisch directeur bij CNN, werd gecatfished. Hij ging op Tinderdate, maar had niet door dat hij tegenover een undercover journaliste van ‘Project Veritas’ zat.

Ze maakte beelden van de CNN-medewerker, terwijl hij uitspraken doet die de zender in nauwe schoentjes brengen. Je kan het je zo voorstellen: hij probeert haar in bed te krijgen, en vertelt na een paar glazen dan maar zijn mond voorbij om zoveel mogelijk indruk te maken.
Indruk maakte hij in ieder geval. Maar waarschijnlijk niet op de manier die hij zelf in gedachten had.

“Het [Covid] zal afnemen tot een punt dat het geen probleem meer is. Klimaatverandering kan jaren duren, dus zullen ze [CNN] dat waarschijnlijk behoorlijk kunnen uitmelken… Klimaatverandering wordt het volgende Covid ding voor CNN… Angst verkoopt.” 

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More