Kledingmerk zoekt normale kerels zonder sixpack voor modellenwedstrijd (foto)

Ben je het beu om op reclameaffiches steeds die gespierde Christiano Ronaldo-types te zien, terwijl je in geen duizend jaar zo’n sixpack zult kweken (…alhoewel)

Dan is hier je kans, want het Amerikaanse zwemkleding merk Chubbies is dringend op zoek naar mannen met ‘lovehandles’. Chubbies is vooral bekend vanwege hun retro zwemshorts voor mannen, of beter gezegd shorts waar elke man met een vetrolletje meer of minder in past. Daarom zijn ze nu ook haastig op zoek naar tien mannen met een buikje die het gezicht willen worden van hun nieuwe campagne.

Geen afgelikte, verwijfde en gespierde modellen, maar kerels met verschillende lichaamstypes en waar iedereen zich mee kan associëren. Kortom, mannen zoals jij en ik. Alles wat je moet doen om deel uit te maken van de Chubbies Man Model Search is een eerlijke foto van jezelf doorsturen in zwemshorts, in al je glorie en met al je tekortkomingen. 

De winnaars krijgen een ‘vet’ betaald modellencontract van twee jaar, een levenslange voorraad van Chubby zwemshorts,  fotoshoots op verschillende exotische locaties wereldwijd en natuurlijk de exclusieve rechten om eens flink te stoefen tegen vrienden en familie.

Daar drinken wij nog eentje op!

View this post on Instagram

Go to ChubbiesManModelContest.com to enter #chubbies

A post shared by Chubbies (@chubbies) on

View this post on Instagram

#chubbies

A post shared by Chubbies (@chubbies) on

View this post on Instagram

#chubbies

A post shared by Chubbies (@chubbies) on

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More