Kirsten Janssens laat zich opnemen in de psychiatrie

“Wish me Luck”.

Dat zijn de woorden waarmee ze gisteren een cynisch berichtje op haar Facebook afsloot. In dat berichtje vertelt ze dat zich na een kloterelatie gaat laten helpen in de psychiatrie. Op de achtergrond wuiven paarse palmbladeren.

Jarenlang had ze een een luidruchtige relatie gehad met Jan Kriekels die vorige week nog meldde dat hij verloofd was, maar niet ging trouwen. In 2019 schreef Kirstin het boek ‘Living with the devil’, over een oversekste druggebruiker die zijn partner mishandelt.

Fictie weliswaar, al zag iedereen de gelijkenissen met Jan Kriekels, behalve hijzelf. “Ik herken me totaal niet in dat verhaal”, zei Kriekels tegen Dag Allemaal. Zijn nieuwe vriendin Barbara liet weten dat ze er eens goed mee gelachen had.

Op Facebook krijgt Kirstin alvast veel positieve reacties. Mensen bewonderen haar omdat ze de stap heeft durven zetten en noemen het alvast 50 procent van de genezing.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More