Kimbery Bosman (22) is Miss Exclusive 2020

Motiveren en sensibiliseren met Filipijnse charmes.

Het Casino van het mondaine Knokke-Heist was zaterdag het decor voor de verkiezing van Miss Exclusive 2020.  Aan het eind van een spetterende show – uitgezonden op TV PLUS – mocht de 22-jarige Kimbery Bosman uit Melsele het felbegeerde kroontje van Miss Exclusive dragen. Kimbery wist de professionele jury te overtuigen van haar charmes en een sterke visie op het leven. In haar jaar als Miss wil Kimbery onze jeugd motiveren en sensibiliseren. Zij zal tijdens haar schooltours een interactief spel presenteren dat jonge mensen spelenderwijs bewust maakt van de problematiek van klimaat en milieu.

Stomverbaasd was ze, toen ze hoorde dat zij de nieuwe Miss Exclusive 2020 was. Haar familie volgde de grote live show via de website van Miss Exclusive. Als zij straks deelneemt aan de Miss Earth-verkiezing wordt het een thuismatch voor haar, want de show wordt dit jaar georganiseerd in haar Filipijnse thuisland.

De show van zaterdag was voor Kimbery een eerbetoon aan haar overleden opa en nonkel die in de aanloop naar de verkiezing overleden. Het was een grote droom van hen om Kimbery met het kroontje te zien. Een droom die nu werkelijkheid wordt.

Kimbery was zonder meer de topfavoriete van de jury en schitterde zowel op de catwalk als in de vragenronde. Kimbery maakt het verschil omdat ze een beauty met brains is. De nieuwe Miss Exclusive is studente Systeem en Netbeheer. Elegantie achter een computer dus. “Ja, dit is heel tegenstrijdig “, aldus de Oost-Vlaamse schone. “Maar daar hou ik juist van.”

Miss-Exclusive 2020 krijgt drie eredames aan haar zijde, die voor het eerst, zonder onderscheid allemaal een gelijkwaardige functie krijgen: Miss Exclusive Fire (Cassidy Boel uit Antwerpen), Miss Exclusive Water (Amber Vermeulen uit Vlaams-Brabant) en Miss Exclusive Air (Leila Lemoine uit West-Vlaanderen).

“Wij hopen dat Kimbery een stralende Miss zal zijn met een duidelijk doel”, klinkt het bij de organisatie. Zij juicht de ambitieuze mentaliteit van hun kersverse Miss toe en kijken uit naar een spetterend jaar. 

Onder alvast enkele foto’s van de exotisch ogende schone, weldra mag je haar ook als P-babe van de maand verwachten.

3

Image 3 of 3

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More