Kim Kardashian verwent voortaan zichzelf wel tussen de lakens (video)

Kim Kardashian en Kanye West zijn geen stel meer: dat wisten we al. Ze vertelde eerder, dat ze samen toch wel een keer of vijftien per dag van bil gingen. En nu ze het zonder mister West moet stellen, doet ze het gewoon zelf.

Een jaar of zes geleden vertelde Kim Kardashian dat ze moeilijk zwanger geraakte. Volgens haar dokter kwam dat omdat ze te vaak van jetje gaf met Kanye West: “We doen het wel vijftien keer per dag, en de dokter zei dat een keer per dag beter is.”

Dat klinkt misschien een beetje overdreven, maar Kim Kardashian deed in het verleden wel meer gekke uitspraken over intieme bezigheden. We sommen er enkele op.

In 2009 vertelde ze aan ‘The Sun’: “Britney Spears zei me dat ze mijn lesbische lover wil zijn. Ik zou het met haar misschien wel doen voor één miljoen.”

“De gekste plek waar ik het ooit gedaan heb? In een vliegtuig. Het was wel een privé vliegtuig. Ik denk niet dat ik het ooit gedaan heb in een gewoon vliegtuig. Of het zou een internationale vlucht moeten zijn. En in een publieke bioscoop heb ik het ook al wel eens gedaan.”

Of die keer in 2015 dat haar gevraagd werd waarom ze nog op bed lag: “De dokter zei dat ik na de daad ongeveer twintig minuten moet gaan liggen om zwanger te worden. En we hebben het net gedaan. Het zaad moet nog omhoog zwemmen, en daarna wacht ik nog vijf minuten om het te laten marineren.”

Haar huwelijk met Kanye West liep onlangs op de klippen. West liet al weten dat hij opnieuw ‘op jacht’ is, maar dat zijn volgende eega wel uit goede huize moet komen.

En Kim Kardashian, die werd nu gespot toen ze een erotiekwinkel weer buitenkwam in Miami, met een goed gevulde winkeltas. Er wordt dus gedacht dat zij een naarstige doe-het-zelfster is geworden…

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More