Kijk: ‘Timtation’ verbaast vriend en vijand

Wie had dat nu verwacht van Tim Wauters?

Tim Wauters deed samen met zijn Deborah mee aan ‘Temptation Island’ in 2018. Tim zag zijn Deborah doodgraag. Hij wilde haar bewijzen dat hij op het eiland alle verleiding de baas kon, en bij het wederzien zou hij haar ten huwelijk vragen.

Het liep echter een beetje anders dan gepland. Hij werd een heel klein beetje verliefd op verleidster Cherish, die verklaarde ook gevoelens voor Tim te hebben. Daardoor ging zijn hartje nòg sneller kloppen, en Tim schreeuwde het uit voor gans kijkend Vlaanderen en Nederland: “’t Is met Cherish dat ik ga trouwen na Temptation Island”.

Na Temptation bleek echter dat Cherish haar rol als verleidster bijzonder goed gespeeld had. Ze had helemaal geen gevoelens voor Tim, ze vond hem zelfs maar een zielig ventje. Nog zonder van wippenstein met hem te zijn gegaan, had ze haar doel bereikt: over en out tussen Deborah en Tim.

Tim probeerde opnieuw bij Deborah, maar ving uiteindelijk bot. Daarna liep hij Julie Nechelput tegen het lijf. En hij wist het zeker: met haar zou hij trouwen.

Twee maand nadat hij dat nieuwe huwelijk had aangekondigd, was het echter alweer uit met Julie.

In de zomer van vorig jaar, ontmoette hij Sofie Govaert. Dit keer maakte hij niet onmiddellijk trouwplannen. Integendeel: aan ‘Blik’ liet hij weten dat hij het dit keer rustig zou aanpakken. Hoongelach weerklonk. ‘t Zou weer niet lang blijven duren.

Maar kijk: Tim Wauters moet nu die criticasters van weleer de mond snoeren. “Vandaag negen maandjes met mijn lieve schat”, zo laat hij Instagram-gewijs weten. “Dus aan iedereen met het commentaar dat ze ons maar een paar weken gaven: sttt.”

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More