Kijk: Steven Van Gucht viert strengere maatregelen met glaasje bubbels

“Yes, deze slag hebben we gewonnen!”

Vanaf vandaag is het zo ver. Funshoppen is opnieuw verboden. Annelies Verlinden verklaarde in het nieuws dat er nog geen cijfers zijn over besmettingen tijdens het funshoppen, maar dat ze er zeker van is dat die er zijn. De besmettingen, niet de cijfers. Misschien had ze, net als haar mannelijke collega’s Van Gucht en Molenberghs, die ontbrekende cijfers beter verzonnen: dan had ze nu niet zo kop van jut geweest op Twitter.

Dries Van Langenhove is het niet eens met die strengere maatregelen, die op niks gebaseerd zijn: dat liet hij weten in een filmpje op Twitter.

“Virologen dwingen ons in gevangenschap: naar het werk of naar school gaan is volgens hen niet essentieel. We moeten nu al een jaar lang “nog 2 weken volhouden”. Maar geloven ze er zelf eigenlijk wel in? Beperken zíj́ zich tot het essentiële en strikt noodzakelijke? Oordeel zelf”, klinkt het. Vervolgens zien we beelden van voorstanders van de gevangenschap, die zélf de clown uithangen.

Op zijn Facebook postte Van Langenhove nòg iets opmerkelijks: “Terwijl studenten met matrakken in hun kot worden gejaagd en ondernemers zware boetes krijgen als ze niet telewerken, dronken de virologen en universiteitsbobo’s deze namiddag aan de UGent een glaasje champagne op een receptie om hun goede jaar te vieren.”

Terwijl studenten met matrakken in hun kot worden gejaagd en ondernemers zware boetes krijgen als ze niet telewerken,…

Geplaatst door Dries Van Langenhove op Donderdag 25 maart 2021

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More