Kijk: ontslagen Maldegemse juf maakt sliploze comeback

En er zijn heel veel heren die dat helemaal niet erg vinden.

Halfweg deze maand kwam het nieuws van de interim-lerares op de Zusters Maricolen in Maldegem. Ze hield er nog een pikante bijverdienste op na, tot er iemand achterkwam en ze de bons kreeg op de school.

De blondine vond dat zelf nogal jammer. “Ik moest denken aan de heel zaak van Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt. Van hen zijn ook naaktbeelden gelekt, maar die zijn daar hun job helemaal niet door kwijt. Die worden zelfs door veel mensen gesteund. Blijkbaar kan er in de showbizz nog meer dan in het onderwijs. Er is nog veel werk aan de winkel in onze samenleving”, zo opperde ze in HLN.

Haar Instagram stond even op ‘hold’, maar daar kwam nu verandering in: “I’m back baby, did you miss me?” zo vroeg ze zich af. Op de bijbehorende foto is ze sliploos te zien. En aan de reacties te zien, zijn heel wat heren maar al te blij met haar ‘comeback’.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Ray (@ray_gonewild)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Ray (@ray_gonewild)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More