Kijk: Nuria (Blind Getrouwd) in d’r blootje

Jawel: nog steeds getrouwd.

Nuria en Stijn zijn het enige koppel uit ‘Blind Getrouwd 2016’ dat nog steeds een koppel is. Hun liefde is inmiddels bezegeld met twee zoontjes: Victor en Théodore.

De niet onknappe brunette deelde nu een opvallende foto van zichzelf, met als bijschrift: “Neen, dit is geen zwangerschapsfoto, dit is 15 maanden post-partum foto, heel rauw, zo goed als bloot… een foto van mijn lichaam, mijn tempel, die de laatste 3 jaar in teken stond van mijn gezin!

Nu is het tijd om tijd te maken voor MIJ en om MIJN lichaam terug fitter te maken. Op MIJN tempo, in MIJN club.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More