Kijk: Megan Fox geboeid aan lichaam van haar vermoorde man (video)

35 jaar is ons Megan ondertussen al.

Waar is de tijd dat ze met een perfect gebruind en bezweet lichaam eventjes onder de motorkap ging kijken van een Autobot? Jaja, regisseur Michael Bay wist precies wat voor vlees hij in de kuip had.

Transformers is ondertussen al 14 jaar geleden, maar miss Fox heeft weinig aan schoonheid moeten inboeten. Stilgezeten heeft ze ook niet. Drie kinderen, een scheiding en af toe een bloederige leeuwenjacht.

Ach ja, ex-man Brian Austin Green mag niet klagen. Het kon erger. In de horrorfilm Till Death wordt Megan Fox wakker naast haar morsdode man.

Het plot luidt als volgt: Emma, die geboeid aan haar dode echtgenoot vastzit, is onderdeel van een gestoord plan voor wraak. Ze moet twee huurmoordenaars zien te overleven, die op weg zijn om het werk af te maken.

De film doet zo ook ergens een beetje denken aan Stephen King-verfilming Gerald’s Game, dat in 2017 op Netflix verscheen.

Het script kreeg aandacht nadat het een plaats had gekregen op de BloodList, een overzicht van nog niet geproduceerde thriller- en horrorscripts waarop wordt gestemd door professionals uit de industrie.

Een huwelijksnacht als een ander, zeggen wij dan.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More