Kijk: Joyce Van Nimmen doet een tepelschuiver

Zo hebben we nog ‘ns wat gezien van de blondine.

Da’s straf. We waren eigenlijk enkele dagen geleden onszelf nog aan het afvragen: hoe zou het met Joyce Van Nimmen zijn. Ze werd in 2004 wereldberoemd – en dan toch zeker in Vlaanderen – toen ze samen met Eva Pauwels in het tv-programma ‘Ciao Bella’ door Italië trok.

Vervolgens stond ze op de cover van maandblad Ché. Dat was trouwens een bijzondere cover: Van Nimmen droeg een zwarte bikini. Maar als je daarover wreef, dan verdween de bikini en zag je haar in d’r evakostuum. In 2006 stond ze ook op de cover van Playboy.

Daarna wist ze enkel nog wat bijrolletjes te scoren in Vlaamse series, maar tegenwoordig is het redelijk stil rond haar BV-persoonlijkheid. Ook op haar Instagram is er niet echt veel beweging.

Tot ze deze week een foto postte waarop net iets te veel te zien was… Tegen de regels van Instagram natuurlijk, zo’n tepelschuiver, en lang bleef het plaatje dan ook niet staan. Maar natuurlijk circuleren er nog wel screenshots van…

Op een foto die nog wel op haar Instagram staat, kan je trouwens zien dat de inmiddels 37-jarige deerne nog steeds een achterste heeft om van te smullen.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More