Kijk: Eline De Munck doet topless aan telewerk

Of ze zo ook deelneemt aan videomeetings, zegt ze er niet bij.

Wie pakweg afgelopen dinsdagochtend over de Antwerpse ring moest zou het niet geloven, maar toch: telewerk is redelijk verplicht. Aan het begin van de werkweek werden ‘flitscontroles’ van zo’n vijfhonderd inspecteurs aangekondigd, al zouden het er in de praktijk een slordige duizend zijn.

Deze controleurs schuimen werkplekken af, op zoek naar medewerkers die er aanwezig zijn. Zelfs wie een papiertje van zijn werkgever heeft dat-ie onmisbaar is op de werkvloer, is niet helemaal veilig: die onmisbaarheid bepalen de controleurs in kwestie zelf wel. Wanneer de aanwezige werknemer volgens die inspecteurs evengoed zijn job van thuis uit had kunnen doen, riskeert de werkgever een sanctie.

Bloedmooie Vlaminge Eline De Munck werkt ook van thuis, zo liet ze op haar Instagram weten. En blijkbaar zette ze haar verwarming daar lekker hoog, want meer dan een slipje draagt ze niet. ‘De voordelen van thuis werken’, zo schrijft ze erbij.

En dat is waar natuurlijk. Stel dat ze zo, in alleen d’r slipje, in haar brillenwinkel Odette Lunette op de Antwerpse Meir zou staan, dan zouden eventueel binnenvallende controleurs nogal ogen trekken.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More