Kiest Sergio Herman voor dit heerlijk groen blaadje? (foto’s)

Twee ogen zo blauw.

Het is ondertussen officieel voor de gespecialiseerde pers dat rock-and-roll-kok Sergio Herman voor jonger vlees heeft gekozen. Enkele maanden geleden overleefde zijn relatie met Ellemieke de lockdown niet. Na 12 jaar huwelijk lieten ze mekaar los.

Doch, Sergio is een man van de snelle aanpak. Vorige week werd de sterrenkok op Ibiza gefotografeerd in het gezelschap van een 30-jarige Vlaamse vrouw. Zij voldoet helemaal aan de 30-jarige passagier die in April bij zijn positieve ademtest – in het holst van de nacht – bij hem in de auto zat. Wat toen niet kon, gebeurt nu wel, ze krijgt een naam: Chanel Joppart. Hola, geen onbekende. In de verte klinkt een echo van de Miss België-verkiezingen van 2010. Zij won de West-Vlaamse verkiezing net niet en werd één van de twee eredames na latere winnares Justin Jonckheere.

Tiens, samen op reis naar Ibiza? Sergio heeft 20 jaartjes meer op de teller. So what? Het lijkt dik aan te zijn tussen die twee.

Wel dan, stellen we ze even voor, bij deze.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More