Khloe Kardashian geeft zichzelf bloot na uitlekken van bikinifoto (video)

Problemen hebben is relatief.

Horeca-eigenaars overal ter lande zien zwarte sneeuw, de bomma die snakt naar sociale contacten, Van Ranst en zijn stalkers, Bart Somers die probeert te voorkomen dat sjoemelpoedel het woord van het jaar wordt en sneeuw in de lente.

Ten huize Kardashian echter, is het uitlekken dat ook hun goddelijke lichamen een ietsepietsie last kunnen hebben van cellulitis een ware nachtmerrie. Want zo ging deze week een onbewerkte bikinifoto van Khloé Kardashian viraal

Khloe en een legertje van sociale media experts proberen nu met man en macht de foto overal te doen verdwijnen. Maar zoals het gezegde luidt: het internet vergeeft en vergeet niet. Dus dat is een beetje dweilen met de kraan open.

Dan maar een andere strategie proberen, zal de Kardashian met een vermogen van 50 miljoen euro gedacht hebben. Want als ze ook ooit miljardair wil worden als zusjes Kim en Kylie, moet ze de schijn blijven hoog houden dat ze meer is dan slechts een vrouw van vlees en bloed.

De uitgelekte foto mocht dan niet bewerkt zijn, maar fans van Khloé vinden op social media dat het allemaal een storm in een glas water is. Ze merken op dat de 36-jarige realityster een prachtig lichaam heeft dat ze zou moeten omarmen in plaats van te verbergen.  “Ze ziet er eigenlijk beter uit zo. Khloé, zoek een therapeut, geen advocaat”, klinkt het op Instagram.

Niettemin heeft ze toch bevestiging nodig. Dat hoopt ze nu te krijgen door een video te tonen waar ze haar onbewerkte lichaam toont aan Jan en alleman. Natuurlijk met de buik flink ingetrokken en de nodige lagen zelfbruiner.

Luxeproblemen. Wat zou de wereld toch saai zijn zonder?

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More