KFC-vreters treiteren veganistische activisten (video)

Er zijn twee manieren om duidelijk te maken dat veganisme niets voor jou is.

Op de agressieve “facking hippy ja man!” manier, ofwel op een zeer passieve maar sluikse wijze. Onderstaande TikTokkers opteerden voor de tweede optie en sindsdien zijn ze beroemde internethelden.

Want drie miljoen views, 500.000 likes en 15.000 commentaren op één dag verdien je niet zomaar. Vorig weekend vond er in het zakendistrict in het Australische Melbourne een kleine betoging plaats van veganistische activisten.

Sommige betogers waren geblinddoekt en hielden schermen omhoog die beelden afspeelden van dieren die helse folteringen moeten ondergaan in het slachthuis.

Genietend van het spektakel, stonden Nick en Bill aan de zijlijn te smullen van hun Kentucky Fried Chicken-maaltijd, terwijl één van de activisten een passionele speech hield.

Hun actie heeft ondertussen voor heel wat beroering gezorgd binnen de veganistische gemeenschap. “Kinderachtig”, “Gebrek aan empathie”,… klinken de reacties.

Terwijl een resem carnivoren hun gedrag alleen maar toejuichen op Twitter. “Niet alle helden dragen capes”, “Dit is ééntje voor mijn bucket list”,…

Maar de echte vraag blijft volgens ons onbeantwoord: heeft het gesmaakt?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More