Keten van ‘Fast Fit Food’ Fitchen doet het goed

De vestigingen van Fitchen met ‘Fast Fit Food’ doen het goed. Fitchen is een concept gelanceerd in augustus 2018 en opgericht door personal trainer Koen Mortier.

Een carrière als dokwerker in Gentse haven. Dat was de weg die nochtans voor Mortier uitgestippeld stond. Toch koos de Gentenaar, met roots in Drongen, zijn eigen pad. Dat blijkt voorlopig ook het juiste pad te zijn.

Fitchen is de combinatie van de woorden ‘fit’ en ‘kitchen’ en verwijst naar een restaurant en take-away die staan voor een gezonde en positieve levenshouding. Een aanbod van voedsel dat gekenmerkt wordt door minimale suikers en verzadigde vetten én maximale langzame koolhydraten en eiwitten. Het gat in de markt dus.

Verrassend is dat de eerste twee boekjaren (het laatste werd afgesloten eind juni 2020) onmiddellijk winstgevend waren. Het concept slaat dus aan, en dat is in coronatijden erg mooi.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More