Kerel zonder armen kan hout hakken als de beste (video)

Als je iets in het leven wil bereiken, moet je sterker zijn dan je excuses. Zo simpel is het.

Of het nu een succesvolle zaak uit de grond stampen is op slechts één been of gewoonweg wat hout kloven zonder armen. Inspiratievoorbeelden genoeg op deze aardkloot.

Zelfmedelijden of je in een constante slachtofferrol wentelen voelt fijn en tegelijkertijd troosteloos. Tja, het leven is nu eenmaal niet eerlijk. Maar uiteindelijk leidt al dat zelfbeklag niet tot blijvend geluk en zeker niet tot innerlijke kracht, zelfvertrouwen, tevredenheid, vrijheid en blijdschap. Ja, we hebben tegen jullie, cancel culture freaks!

Beter een voorbeeld nemen aan Petr Schneider uit Okrouhla, Tsjechië. Hij verloor beide armen op de leeftijd van twaalf na een geval van ernstige elektrocutie.

Zijn manier van houthakken is nu viraal gegaan. Figuurlijk gezien houdt hij de kin omhoog, maar voor deze klus moet de kin omlaag en laat hij de middelpuntvliedende kracht zijn werk doen om de blokken te kloven.

Een man die echt uit het juiste hout is gesneden.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More