Kerel neemt wraak op pestkop door zijn moeder te plezieren (audio)

U herinnert zich ongetwijfeld hoe Finch in ‘American Pie’ zijn pestkop Stifler terugpakte door diens moeder te versieren en er uiteindelijk meermaals mee in bed te duiken. Heerlijke cinema, al gebeuren die zaken gewoon ook in het echte leven.

Rob, bijvoorbeeld, ging onlangs op een date met ene Arielle. Mevrouw mocht dan wel twintig jaar ouder zijn dan hem, dat hield hen niet tegen om nog dezelfde avond meermaals stevig van bil te gaan.

Alleen vond Arielle het spijtig dat Rob achteraf niets meer van zich liet horen. Dus belde ze radiostation Hot96.9 Boston op met de vraag of zij haar Rob niet konden terugvinden. En jawel, dat lukte.

Blijkt dat Rob haar bewust niet meer opbelde omdat die eerste date gewoon een gigantisch geslaagde wraakactie was om haar zoon Sam terug te pakken. Sam is namelijk een klootzak eersteklas die het leven van Rob zuur heeft gemaakt. Wel, eet dit, Sam.

Druk hieronder op ‘play’ om het radiofragment te beluisteren:

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More