Kerel lanceert gigantisch papieren vliegtuig van een bergtop (video)

We verkwisten veel te veel tijd aan het zoeken naar excuses om iets niet te doen in plaats van gewoon de daad bij het woord te voegen.

Want geef nu toe, is er echt een reden om een enorm papieren vliegtuig te maken en het nadien van een eenzame bergtop te gooien? Neen. Maar godzijdank bestaan er YouTubers die de uitdaging maar al te graag aangaan, anders zou onze job maar saai zijn.

Netflix-presentator Nick Uhas is geen onbekende op dat vlak. Hij is de Amerikaanse versie van Lieven Scheire en expert in totaal nutteloze maar geweldig ogende wetenschappelijke experimenten.  Zo maakte hij en zijn team onlangs maar liefst 200 kubieke meter olifantentandpasta, een absoluut wereldrecord.

Deze keer test hij de wetten van de aerodynamica eens uit door een papieren vliegtuig te bouwen, maar wel eentje van reusachtige proporties. Want de puntige raket die iedereen kent en de meeste mensen ook wel kunnen vouwen, daar ben je snel op uitgekeken.

Of zijn creatie meteen een duikvlucht naar beneden neemt of daadwerkelijk blijft zweven, zie je hier beneden.

Eén ding is zeker, dit is een papieren vliegtuig dat je niet graag in je oog wil krijgen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More