Kerel laat slechts helft van zijn gezicht cosmetisch behandelen (video)

Tijden zijn veranderd.

Waar vroeger een bezoekje bij de plastische chirurg stiekem door het achterpoortje gebeurde, schept de huidige generatie bekende Instagrammers tegenwoordig maar al te graag op met hun cosmetische ingrepen. Een gevaarlijke trend, want het kan de gedachten van vele jonge meisjes en jongens weleens enorm beïnvloeden. Namelijk met de boodschap dat plastische chirurgie de enige oplossing is wanneer jij jezelf niet lekker in je vel voelt.

Gelukkig kan er ook nog gelachen worden met al die lip fillers en gelifte billen hype. Neem bijvoorbeeld de gasten van de Australische tv-show Tech Talk. Eén van de presentators besliste om slechts de helft van zijn gezicht en lichaam flink onder de loep te nemen. Zijn doel? Zoveel mogelijk op Daniel “James Bond” Craig te lijken.

Enfin toch voor 50%. Dit door de nodige haarkleuringen, peeling, spray tan, waxing en botox injecties te doen aan de linkerhelft van zijn lichaam. 

Of hij in zijn opzet geslaagd is om te lijken op de meest bekende spion ter wereld? Laten we zeggen, dat codenaam 003.5 even belachelijk klinkt als hij eruit ziet.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More