Ken jij ‘The Nipple Whisperer’ al?

Geselecteerd voor het South by Southwest Film Festival (SXSW): ‘The Nipple Whisperer’.

‘The Nipple Whisperer’ is de derde kortfilm van Jan Van Dyck, na ‘Het Geluk’ (2015) en ‘Until It Hits You’ (2013). De film gaat over Maurice Sanders, die ooit bekend stond als ‘Magic Sandy’, maar dat is jaren geleden. Lang voor zijn muze, het model Doris, ziek werd en ze elkaar uit het oog verloren. Nu, meer dan een decennium later, wil Doris Maurice opnieuw ontmoeten.

In de kortfilm zien we o.a. Wim Willaert (CargoDe twaalfOffline) aan het werk, die we onlangs nog de pannen van het dak zagen spelen in ‘Undercover’ en ‘Niets te melden’. Daarnaast zien we ook Elke Shari Van Den Broeck, die we kennen uit reeksen als In Vlaamse velden en Tabula rasa, schitteren als Angela. De Franse acteur Denis Lavant neemt de hoofdrol voor zijn rekening en overige rollen zijn voor Wendy Dresner, Youri Dirckx, Sameh Alaa, Iris Van Cauwenbergh, Korée Wilrycx en Ben Vandendaele.

Het South by Southwest Film Festival (SXSW) zal dit jaar volledig online plaatsvinden van 16 tot 20 maart.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More