Kelly Van Hoorde: “Bezig op de oprit, toen de buurvrouw plots buitenkwam”

Wie in het openbaar ondeugende dingen doet, die kan natuurlijk al eens betrapt worden. Onze ‘Girl next Door’ van de maand kan erover meepraten.

1

Image 1 of 11

Vertel eens wie je bent?
“Ik ben een allround showgirl/artieste die voor heel wat ingehuurd kan worden.

Mensen kunnen mij onder meer boeken als gogo danseres, steltloper, champagne lady, promogirl, candy girl,…”

“Verder doe ik ook vuurshows, klassevolle striptease shows, bikini carwash shows, champagne glas shows,… Ik doe zelfs allerhande kinderanimatie!”

“Daarnaast run ik ook nog men eigen artiestenbureau waar mensen terecht kunnen voor werkelijk alles van artiesten en entertainment. Met meer dan 500 artiesten en meer dan 100 figuranten bieden wij alles aan wat met entertainment te maken heeft.”

“Ook werk ik regelmatig voor televisie en mocht ik in reeds meer dan 30 videoclips meespelen.

Laatste film waarin ik geacteerd heb, mocht ik aan de zijde spelen van niemand minder dan Jean-Claude Van Damme en Kevin Janssens. (Film Lukas)”

Waar woon je, en hoe is het om daar te wonen?
“Ik woon nu in Deux-Acren. Dat ligt vlak naast Geraardsbergen, van waar ik oorspronkelijk afkomstig ben, maar is nog net Henegouwen. Eerlijk? Ik vind het vaak rustiger leven en wonen in Wallonië dan in Vlaanderen. In Wallonië heb je soms echt plaatsen die je het gevoel geven dat de tijd er even is blijven stilstaan. Mensen zijn er ook minder opgejaagd dan in Vlaanderen.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
“Het mooiste aan mezelf? M’n figuur, waarop ik, denk ik, nog altijd trots mag op zijn na 2 kindjes.”

Is er iets aan je lichaam wat je nog zou willen veranderen?
“Als er iets is wat ik zou kunnen veranderen, had ik graag een beetje groter geweest. Ik ben namelijk maar 1m60, maar gelukkig hebben we als vrouw voor alles hulpmiddeltjes. Dat is dan ook de reden dat je mij nooit met platte schoenen zal zien.”

Wat zijn je toekomstplannen?
“Zoveel mogelijk proberen genieten van het leven en er het beste proberen uit halen. Genieten van m’n gezinnetje en de kindjes, reizen…”

“Op vlak van m’n carrière ben ik momenteel ook volop bezig met 2 nieuwe projecten.

Een daarvan is PyroMania. Wij zijn een duo dat spectaculaire vuurshows zal brengen waarbij ik zelfs mijn mannelijke collega in brand zal spuwen. We zijn zelfs reeds gevraagd voor France’s Got Talent.”

“Daarnaast is men ook bezig een grote kroonluchter te bouwen voor mij, waarmee ik acrobatische shows luchtshows zal geven.”

Wat is het gekste dat je ooit al meemaakte tijdens een fotoshoot?
“Geloof het of niet, maar mijn allereerste fotoshoot liep mis, omdat de fotograaf in kwestie dacht dat hij aan me mocht zitten en me plots begon te betasten. Toen ik hem duidelijk maakte dat dat niet de bedoeling was, kreeg ik zelfs nog als antwoord dat hij dacht van wel.”

“Gelukkig heeft dat voorval me niet weerhouden om het nog eens te proberen en toen liep wel alles netjes zoals het hoorde. Anders had ik ook nooit gestaan waar ik nu sta.”

Op wat voor mannen val je?
“Ik val vooral op mannen met humor! Uiterlijk is voor mij minder belangrijk, zolang het karakter maar goed zit. Een man moet ook zijn emoties kunnen tonen.”

Wat is de gekste plek waar je al seks had?
“Er zijn al zoveeeeel plekken (hahaha)… Een van de gewaagdste was misschien wel gewoon op de oprit voor ons huis, waarbij de overbuurvrouw net op dat moment buiten kwam.”

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More