Kappers trekken zich de haren uit het hoofd

“Wachten tot februari is absurd.”

Als de kappers tot februari dicht moeten, zullen velen het financieel niet overleven. “Het is kwart over twaalf”, klinkt het vanuit de sector. “In februari zij we één uur al lang voorbij.” Volgens de boze kappers zijn de steunmaatregelen onvoldoende. 75 procent vreest dat hun zaak het niet zal overleven.

Een aantal Kempense kappers hebben de koppen bij elkaar gestoken en gaan actie voeren. Op vijf december gaan ze symbolisch hun stoel buiten zetten. Zij willen ook even kwijt dat een kapper meer doet dan alleen maar knippen. De producten die zij verkopen, zijn belangrijk voor hun inkomen. Die verkoop is zo  goed als volledig stil gevallen. 80 procent van de kappers zou al gevraagd zijn om ‘in het zwart’ te werken. Zij voelen zich het slachtoffer van de veel te strenge maatregelen.

En de foto’s blijven komen ???

#naaktprotest #naaktecontactberoepen #naaktekapper #covidsolidariteit19 #statement

Geplaatst door Do Mustache op Dinsdag 1 december 2020

Op de sociale media gaat de hele beautysector gaat uit protest uit de kleren op #reddebeautysector. Op 13 december is er een nationale protestdag georganiseerd. Voorlopig blijft het bij wat naakt voor een camera met wat slogans op karton: “De regering wil ons uitkleden, wel ik doe dit lievere zelf.” Heel (bitter) leuk allemaal, maar of het veel impact zal hebben op het strenge Brussel valt te betwijfelen. Die hebben volgens de kappers andere prioriteiten.

Ik zou dit normaal NOOIT DOEN ! Maar alle kleine beetjes helpen zeker ???

De regering wilt ons uitkleden?, wel ik doe…

Geplaatst door Wendy De Smedt op Donderdag 3 december 2020

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More