Kandidaat flipt tijdens IJslandse tv-show (video)

Aaah IJsland, het enige land ter wereld waar je echt wenst gefouilleerd te worden door het plaatselijk politiekorps.

Niet alleen de autoriteiten zien er appetijtelijk uit, ook de presentatoren van spelprogramma’s op tv. Terwijl wij al 27 jaar blindelings moeten staren naar de kletskop van Ben Crabbé en selectief doof zijn geworden voor zijn zoveelste flauwe woordspeling, is het leuker vertoeven in een IJslandse tv-spelshow.

Ook de lieftallige presentatrice Edda Hermannsdóttir stond even met een mond vol parelwitte tanden tijdens een zeer gênant momentje. ‘Gettu betur‘ (vrij vertaald: Gok beter) is een teamquizshow op de openbare televisiezender RÚV, waarin telkens twee teams van drie leerlingen uit middelbare scholen het tegen elkaar moeten opnemen. 

Het is sinds de Eyjafjallajökull geleden dat de brave IJslanders nog eens dergelijke uitbarsting van formaat gezien hebben. Een kandidaat was tamelijk gefrustreerd omdat zijn drukknop het telkens liet afweten. Dat hadden alle 3258 kijkers thuis geweten tijdens de live-uitzending toen zijn keteltje met lambakjöt opeens overkookte.

Maagdelijkheid verzekerd, denken wij dan weer. 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More