Kamping Kitsch 2021 komt eraan

Haal die mottige trainingsbroek maar al van onder het stof en annuleer meteen al je afspraken bij de kapper. Kamping Kitsch, de meest marginale fuif van het land, keert terug uit een corona winterslaap en dit meteen met een ‘Limited Edition’.

MacGyver coupes, netkousen met behaarde benen en een overdosis teensletsen zullen de Kortrijkse weide op zaterdag 21 augustus vullen en naar alle waarschijnlijkheid zal de verkoop van Dafalgannekes ook wel een boost kennen. Lang, erg lang zag het er naar uit dat ook editie 2021 er eentje van “wete nog in tijde” ging worden. Een beetje Kamping Kitsch-fan begrijpt al snel dat “coronaproof” en “van uw gat geven in een gore dixie met een smurfenmuts op je hoofd” niet meteen de ideale mix zijn. Toch gaf het Kortrijkse stadsbestuur groen licht voor de het feestje-waar-je-ooit-eens-geweest-moet-zijn, al is het wel met enkele kanttekeningen. 

Voor hun tiende editie wilden de rakkers van de camping graag 30.000 man naar de West-Vlaamse parochie lokken, het worden er uiteindelijk 15.000. Niet zo groots, wel nog steeds meer dan voldoende zichtbaar balhaar en tepels met bijzondere motiefjes. 

Wie er precies allemaal op de affiche moet allemaal nog worden bepaald maar goed, met een paar stevige pinten in je botten zing je naadloos mee met alle klassiekers, ongeacht van waar ze afkomstig zijn. 

Vanaf 9 juni kunnen de tickets worden aangekocht via https://www.kampingkitschclub.be/

Corona? Geef ons maar een pintje jongen!

Nog nooit op Kamping Kitsch geweest? In 2018 waren we er met de MargiCam, dat geeft je alvast een voorsmaakje.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More