Kampeerders hebben meer seks

Uit een onderzoek bij onze noorderburen – waar anders – blijkt dat er meer gevreeën wordt op de kamping dan thuis in de slaapkamer. Zo’n 1.238 mensen werden bevraagd naar hun seksgewoontes tijden een vakantietrip. En de kamping is dé place to be. 

Vooral vakantiegangers die met de caravan op vakantie vertrekken belanden regelmatig tussen de lakens. Negentig procent van de kampeerders met een caravan zeggen dat ze meer seks op de kamping hebben dan thuis. Maar ook in de tentjes gebeuren veel meer spannende dingen dan in de slaapkamer.

Een kleine domper op de feestvreugde: wanneer het hele gezin gaat kamperen daalt het aantal vrijmomenten juist. Zo’n tachtig procent van de koppels zegt dat ze minder seks hebben dan thuis. Natuurlijk niet volledig onbegrijpelijk dat je geen passionele nachten gaat beleven als de hele kroost naast je ligt mee te luisteren.

Ook nog leuk om te weten: zo’n vierenzeventig procent van de Nederlanders zegt dat ze op vakantie vaker seks hebben dan thuis. Wij gaan alvast opzoek naar iemand die mee in onze tent wil kruipen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More