Jumanji heeft een 18+ parodie met totaal andere spelregels (video)

Jumanji: The Next Level lijkt een even grote financiële hit te worden als zijn voorganger.

Jumanji: Welcome to the Jungle haalde maar liefst 962 miljoen dollar op aan de box office. Het plot is even simpel als geniaal.  Vier tieners komen in het computerspel Jumanji terecht. Maar helemaal niet als zichzelf, maar als het personage dat ze hadden gekozen. En ironisch genoeg zijn die precies de tegenpolen van wie ze in het echte leven zijn. Het watje Spencer wordt een spierbonk, de atleet Fridge een bange rugzakdrager, het sexy meisje Bethany wordt een vette kaartenlezer met baard en het verlegen meisje Martha verandert in een strijdlustige vamp. Bovendien heeft iedere computerheld zo zijn eigen krachten en zwakheden. Pas wanneer ze als een team samenwerken zal het ze lukken om het spel te voltooien. En daar hebben ze ieder drie levens de tijd voor.

Voldoende inspiratie om regel #34 van het internet toe te passen. Deze regel is vrij simpel, namelijk ‘Als iets bestaat, is er een 18+ versie van, zonder uitzonderingen’.

En dus waren we ook niet verwonderd, toen we botsten op de trailer van ‘Jumanjizz’.

Een virtual reality ervaring met in de hoofdrol Lacy Lennon en opgenomen in 6K ultra HD. In deze parodie geraakt miss Lennon ook verloren in het spel, maar ze heeft zo haar eigen methodes om aan een ‘power-up’ te geraken.

Een film voor het hele gezin (minus het gezin)!

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More