“Julia heeft Fabrizio afgetrokken tijdens dreamdate”

De druk moest nodig van Kleurplaat z’n fluitketel.

Het zit er bovenarms op tussen Fabrizio en ‘Hollands kutwijf’ Michella Kox. De realityster is goede vriendjes met Temptation-deelneemsters en komt zo één en ander te weten.

Dat Fabrizio en Pommeline geen koppel meer zijn, dat weten we intussen al wel. Dat hun deelname aan ‘Temptation Island VIPS’ daar voor iets tussenzit is ook geen geheim meer.

Fabrizio zou Pommeline tijdens de realityshow bedrogen hebben met verleidster Julia. Daarna zou hij nog wat gedaan hebben met een andere verleidster, waarna Julia zich bedrogen voelde. Die vertelde dat tegen Michella, en die laatste kon natuurlijk niet wachten met het buitenhangen van de vuile was. “Julia heeft hem een pleziertje gedaan, waardoor hij een opluchting heeft gehad. Niet met haar mond, maar met haar hand.”

“Ik vertel gewoon even tussen neus en lippen dat Julia Fabrizio heeft afgetrokken op dreamdate”, zo liet ze weten. “De beelden daarvan zullen niet te zien zijn, want ze hebben het wel héél sneaky gedaan.”

De twee verleidsters zouden het ook niet helemaal eens zijn over het formaat van Fabrizio’s ding-dong: “Lie zei dat Fabrizio een kleine had, maar ik heb op dream date wel gezien dat het wel anders was.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More