Juffrouw doet meest ‘domme blondje’-stunt ooit (foto)

In 2016 toonde onderzoekers van de Ohio State University aan dat het ‘domme blondje’ een mythe is.

In deze analyse vergeleken de onderzoekers de intelligentiescores en de haarkleur van alle blanke deelnemers, in totaal 10.878 mensen. Daaruit bleek dat blonde blanke vrouwen een gemiddelde IQ-score hebben van 103,2, brunettes halen gemiddeld 102,7, roodharigen 101,2 en zwartharigen 100,5.  Hiep hiep hoera dus voor alle blondjes ter aarde dus.

Maar toch moet er altijd ergens een uilskuiken rondlopen dat ons dit onderzoek in twijfel doet trekken. Neem nu bijvoorbeeld de blonde Ayleigh McGhee uit Glasgow, Schotland. Ze had zich helemaal opgetut om samen met de meiden het Schotse nachtleven onveilig te maken.

Helaas was er één spelbreker van dienst die avond, namelijk de constante pijn aan haar poezelige voetjes. “Ayleigh klaagde de hele nacht en ze vertelde dat ze niet kon wandelen in haar schoenen”, aldus Georgia, een vriendin van Ayleigh.

Tijdens het bekijken van de foto’s de volgende ochtend, zag ze opeens de oorzaak van al dat geklaag en gezaag. Miss McGhee was namelijk zo snugger geweest om haar schoentjes verkeerd aan te doen. Linkerschoen aan rechtervoet en omgekeerd dus.

De blunder levert Ayleigh wel de nodige internetfaam op. Hopelijk blijft ze met beide voetjes op de grond.

View this post on Instagram

1 arm 🥴

A post shared by Ayleigh Mcghee (@ayleighmcgheex) on

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More