Jongste dochter van Astrid en Lorenz nu ook op LinkedIn

Prinses Laetitia (geboren in 2003) heeft nu ook haar profiel op de zakelijke sociale netwerksite LinkedIn. Ze is aanwezig als Laetitia de Belgique. De jongste dochter van Astrid en Lorenz studeert aan Bromsgrove in Engeland. Daarvoor zat ze op het Sint-Jan Berchmanscollege Brussel (2006 – 2014).

In Engeland is ze lid van de ‘Debating Society’, hoofdredacteur van het schooltijdschrift “Two Zero One”, lid van de History Society, team captain van het voetbalteam, lid van het eerste team hockey en school- en huismonitor.

Interessant is dat ze ook Bill en Melinda Gates vermeldt. Ook de Verenigde Naties behoren tot haar interesseveld. Broers Joachim en Amedeo en zussen Laura en Luisa zitten ook op LinkedIn. Het is wel uitzonderlijk dat leerlingen van de middelbare school op een zakelijk netwerk zoals LinkedIn zitten. In het najaar verschijnt bij Manteau een onthullend boek over alle kleinkinderen van Albert II.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More