Jongeman koopt de ultieme FIFA set-up (foto’s)

Videogames zijn het laatste redmiddel om de verveling een halt toe te roepen tijdens de lockdown.

De tijd dat we nog Duck Hunt op een 8-bit Nintendo console speelden en naar een gigantische CRT beeldbuis moesten staren, ligt al even achter ons. Vandaag de dag heb je als gamer de luxe om het belevingsvermogen van het spel naar het hoogste niveau te drijven, mits je bereid bent wat poen op tafel te leggen.

Hetgeen deze 19-jarige student uit Washington met plezier heeft gedaan. Zijn 5120 x 1440 beeldratio op zijn Samsung Odyssey G9-monitor van 1233 euro is zodanig ingesteld, dat de speler het hele veld kan zien tijdens een potje FIFA. Het beter overzicht maakt je zelfs een betere FIFA-speler, als we de gamer mogen geloven.

“Ik wilde eerst een ​​ultra-breed beeldscherm voor productiviteitsdoeleinden. Ik studeer namelijk computerwetenschappen en het hebben van de extra schermruimte is erg handig voor coderen en multi-tasken. Maar ik ben tevens een fervent gamer van spellen zoals FIFA en Call of Duty. FIFA is vooral leuk op deze monitor omdat ik door de beeldverhouding bijna het hele veld kan zien tijdens het spelen. Lange steekballen geven is zoveel gemakkelijker geworden nu. De tegenstander kan hier door zijn kleine beeldscherm niet op anticiperen. Verdediging is nogal een kloteklusje in FIFA 21, maar ook deze setup tackelt dat. Je kan namelijk ten alle tijden zien hoe je verdediging is gepositioneerd.”, verklaart de gamer aan SportBible.

Verder kocht hij een aangepast bureau, krachtige speakers, een comfortabele gamestoel én een game-pc die een fortuin kost: een Nvidia RTX 208oti om precies te zijn. Een totaal prijskaartje van 5400 euro aub.

Een monitor nog breder dan de nek van Lamkel Zé , het bestaat.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More