“Jonge vrouwen zeggen me: wij misbruiken jou Jeroen, niet omgekeerd.”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Eerder deze week spraken we (hier) al even met Jeroen Leenders. We beslisten om nog wat verder door te drammen. 
Na de zoomcall van een uur duizelt ons hoofd, en twijfelen we aan de fundamenten van de realiteit. Maar voor de rest was het een leuk gesprek.

We hadden het vooral over Corona. Maar ook de Woke-beweging, mentale gezondheid en zelfs de Vlaamse Canon kwamen aan bod.

Beginnen doen we met de laatste keer dat Leenders op een podium kon staan, vlak na de eerste lockdown. Hij vertelt hoe die lockdown in het begin nog spannend leek…

Dag Jeroen. Hoe komt het dat jij vorig jaar in maart al wist hoe het ging lopen? (Leenders beschreef toen op het podium akelig accuraat hoe het jaar er zou gaan uitzien, red.)
JEROEN: Ik heb de neiging om redeneringen nogal ver door te trekken, dus dit is wat ik toen dacht: er is een virus dat wel meevalt, maar waar we geen remedie tegen hebben. Het beleid is: ‘we gaan dat virus koste wat kost stoppen’. Iedereen die niet achterlijk is weet dat zo’n virus in verschillende golven terugkomt. Dus ik stelde me toen de vraag: wat gaan we doen als dat gebeurt? Keer op keer terug in lockdown gaan? Dan hebben we het komende jaar geen leven meer.
En zo ging het dan jammer genoeg ook.

“Het is niet dat ik verkeerslichten of winkelkarretjes lik
om het virus te verspreiden.”

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.


Maar goed, we blijven wel P-magazine. Dus geef ons nu maar terug een leuke anekdote, over je datingleven tijdens Corona bijvoorbeeld.
JEROEN: Aangezien ik mij niks aantrek van de bubbels gaat dat best prima eigenlijk. Het zijn dan vooral jonge vrouwen waar ik nu touche mee heb, die gewoon met mijn lichaam eens rond de blok willen.

Op zich keigoed natuurlijk, alleen wist ik eerst niet dat dat aan de hand was. Ik dacht eerst nog ‘oei, ik hoop dat ik hier niemand aan het misbruiken ben’, maar zij zeggen gewoon: ‘nee nee, wij zijn dat met jou aan het doen, hé Jeroen’.
Ah, oké. In dat geval, be my guest.

Dan bedanken we je van harte, en laten we onze lezers nog achter met je geweldige bit over hoe vrouwen met jou geen spelletjes moeten spelen (tot 10:59). Cheers, Jeroen.

 

 

 

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More