Jonge Spanjaard probeerde zijn moeder op te eten (video)

15 jaar voor de “kannibaal van Ventas”.

“Ziehier, dit is mijn lichaam. Neemt en eet hiervan”, de doodnormaalste zin tijdens de katholieke mis. Maar als je er erover nadenkt, bizar Een boodschap die een Spaanse jongeman wel heel letterlijk nam. Hij kreeg in Spanje de bijnaam “de kannibaal van Ventas”, verwijzend naar het district van Madrid waar de politie een macabere ontdekking deed.

In een appartement vond de politie in een koelkast verschillende plastic containers lees van menselijke oorsprong. Het bleek om de overblijfselen van huurder van het appartement te gaan.

Een Spaanse aanklager heeft 15 jaar gevangenisstraf geëist tegen de man die deze week werd berecht voor het wurgen van zijn moeder en het eten van haar in stukken gesneden lichaam. De feiten dateren van 2019. De verdachte zou ruzie hebben gekregen met zijn 69-jarige moeder en wurgde haar. Daarna sleepte hij haar lichaam naar zijn kamer om het met een zaag en twee keukenmessen in stukken te snijden ‘om het te laten verdwijnen’.

“Nadat het lichaam in stukken was gesneden, voedde de verdachte zich af en toe gedurende 15 dagen met de overblijfselen van het lijk en bewaarde andere stukken in verschillende plastic containers in het appartement en in de koelkast”, aldus de openbare aanklager. Hij gaf ook stukken aan de hond.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More