John van den Brom mag blijven als coach

En Kompany?

De positie van Van den Brom stond ter discussie na de nederlaag tegen Beerschot van afgelopen weekend en de recente 8 op 30. Kompany deed het met Anderlecht, 10 op 27, niet veel beter, maar daar stelt men zich (voorlopig) geen vragen in het openbaar.

In Genk was er echter (terecht) crisisberaad. Zij kwamen tot de conclusie dat er nog voldoende verstandhouding is tussen spelers en coach en dus mag John aanblijven. Van den Brom is al de derde coach dit seizoen en nog eens gaan shoppen voor een trainer, vinden ze in Genk niet opportuun.

Vrijdag trekt Racing Genk dus met Van den Brom als hoofdcoach naar Charleroi, volgende week donderdag ontvangen de Limburgers KV Mechelen in de kwartfinale van de Croky Cup.

In Anderlecht is er geen crisis, of beter, ze gaan er niet voor rond de tafel zitten. Kompany kan niet in vraag worden gesteld, hij moet en zal blijven. De club heeft zich financieel, structureel en zelfs emotioneel vastgeklikt aan een icoon. Gelukkig is er corona, zodat de woede van de supporters zich beperkt de huiskamers.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More