John Cleese mag zich bij ons laten vaccineren

Niemand minder dan de beroemde John Cleese mag zich binnenkort in een van de Vlaamse vaccinatiecentra laten vaccineren tegen Covid-19. 

Wie naar pagina 13 van de presentatie “Liaisons. Vaccinatie zorgprofessionals eerste lijn” van maandag 15 februari gaat, ziet zowaar John Cleese met rijksregisternummer 39102700178 staan. De presentatie gaat uit van het Agentschap Zorg & Gezondheid onder de bevoegdheid van Vlaams minister Wouter Beke (CD&V).

Cleese staat op de lijst met prioritair te vaccineren zorgverstrekkers. De acteur en komiek werd geboren op 27 oktober 1939. Het eerste deel van het rijksregisternummer klopt alvast (391027). Het tweede deel wordt toegekend afhankelijk van het aantal geboortes die dag.

Dat Cleese over een echt Belgisch rijksregisternummer zou beschikken is evenwel onwaarschijnlijk. Hij is zeker geen zorgverstrekker in ons land. Het gaat om een grapje van de opsteller van de presentatie. Maar je weet maar nooit. In Frankrijk werd Amanda Lear onlangs ook gevaccineerd.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More