Joe Biden valt en blijft vallen (video)

Amerikanen maken zich zorgen over hoogbejaarde president.

78 jaar is hij. Een normaal mens doet dan in de namiddag een dutje en leest 1 x per week een verhaaltje voor aan de kleinkinderen. Een keertje tot vanachter in de hof gaan kijken naar de prei, dat ook, maar verre reizen enzo, zit er niet meer in. Joe Biden daarentegen wil de wereld besturen op zijn 78ste en wil bewijzen dat hij dat kan door als een jong veulen de trappen van Air Force One op te trippelen. Maar, daar ging het even mis. Meer zelfs, niet ‘even’ maar drie keer na mekaar. Mooi was wel de manier waarop hij kloek als een kadet salueerde voor hij naar binnen ging. Niks aan het handje.

Sinds gisteren is de vraag actueler of hij het vier jaar volhoudt met een loodzware job Hij is sinds zijn aantreden bij een grote meerderheid van de Amerikanen behoorlijk populair. Die hopen dat de valpartij geen aankondiging van meer is. Doch, het is een publiek geheim dat het de bedoeling is dat Kamala Harris het strakjes overneemt. Dat heet ‘democratie’.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More