Jill Hardener is de inked girl die wij willen inkleuren (foto’s)

Een kleurboek voor volwassen mannen…

Berlijn is echt een hippe stad. Ondanks de zware vernietigingen op het einde van Wereldoorlog II en het kunstmatig opdelen van de stad gedurende de Koude Oorlog door de Berlijnse Muur is het nu vooral een bruisende en levendige stad. Van de Brandenburger Tor tot  de Berlijnse Dom over de Slot Charlottenburg naar het Lusthof: bezienswaardigheden genoeg.

Over ‘Lusthof’ gesproken… voor jullie denken dat P-Magazine een reisblog is geworden kunnen wij het maar beter houden bij bezienswaardigheden waar wij wél iets van afweten. Ravissante vrouwen die wij wel lusten bijvoorbeeld. Vandaag de 30-jarige geboren en getogen Berlijnse Jill Hardener. Eentje die met haar tattoos en uitdagende foto’s mannen als ons helemaal tureluur maakt. 

Oh ja, wij hebben naast de vele tattoos bij deze meid, die ook lid is van de ‘No Bra Club’, ook vijf piercings gespot. Diegene die het juiste antwoord kan mailen naar info@p-magazine.be maakt kans op een citytr… euh… kleurboek. 

1

Image 1 of 20

 

Foto’s: Instagram 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More