Jessica: “Mannen bieden tot 17.000 euro voor mijn maagdelijkheid!”

En haar gloednieuwe liefdesgrot, die is er straks helemaal klaar voor.

Jessica Alves, een Britse realityster die in Londen woont, werd geboren met een steeltje tussen de benen. Als kind voelde ze zich al een meisje, als volwassene een vrouw. En nu, op 37-jarige leeftijd, vloog ze naar Thailand om dat steeltje te laten weghalen, en een gleufje in de plaats te construeren.

Sinds ze van zichzelf een blootfoto op Instagram smeet – wel met hier en daar wat censuur, want anders zou haar profiel niet lang online staan – worden bronstige Britten helemaal gek. Maar al te graag zouden heel wat mannen de eerste zijn, om met hun stramme kabouter haar gloednieuwe liefdesgrot te betreden.

Dat vertelt ze in ‘Daily Mail’: Sinds ik die foto postte, krijg ik ongelooflijk veel privéberichten. Er zijn zelfs verschillende mannen die me al geld aanboden. Het hoogste ‘bod’ tot hiertoe is 15.000 pond.” (zo’n 17.000 euro, nvdr.)

Die hoogste bieder kan overigens zijn Britse ponden in zijn donkerste gaatje steken: “Ik zou mijn lichaam nooit verkopen. Ik ben op zoek naar liefde, niet naar geld.”

De ingreep is momenteel twee weken achter de rug. “Ik hou van mijn nieuwe vagina”, aldus Jessica. “Al is ze momenteel een beetje gezwollen, ze ziet er erg schattig uit. Ik ben nu klaar om mijn leven als gelukkige vrouw te beginnen. Over drie maanden zal ze ‘gebruiksklaar’ zijn, en kan ik intiem met iemand zijn.”

Voor wie zich afvraagt hoe Jessica in haar vorig leven heette: Ken. In dit verhaal was hij nog Jessica, maar toen nog mét steeltje. 

1

Image 1 of 4

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More