Zit ‘sjoemelpoedel’ sexy te zijn in Dubai?

De gemiddelde keuken kost daar wel iets meer dan in Antwerpen…

Maar nee gij, ’t is WAG Jessica Aïda, die toevallig hetzelfde kapsel heeft. Al had het natuurlijk wel gekund: Sihame loopt nog steeds op vrije voeten. Veel mensen zijn al voor heel wat minder met hun keuken klikken en klakken in ’t gevang gesmeten.

WAG’s, je hebt ze in alle kleuren, maten, gewichten en klassen. Ook wij in België hebben een mooi lijstje van (ex-)WAG’s die met buitenkantje links wel eens een voorzetje mogen trappen waarop vervolgens we lekker raak schieten… Luna Stevens, Kat Kerkhofs, Vanessa Hoefkens of mevrouw Lior Refaelov om er maar enkelen te noemen. 

Maar als we willen spreken over de echte top, moeten we uit de Jupiler League vertrekken en moeten we het gaan zoeken in de Champions League. Onze zoektocht vandaag stokt bij halve finalist PSG. Wat dacht je anders van mevrouw Marco Verratti, Jessica Aïdi? 

Deze in het gezegende jaar 1991 op de Vlaamse Feestdag geboren knappe krullenbol is er ook eentje om vingers, duimen en voetballersvoeten van af te likken. Begonnen als serveerster en eindigen als topmodel met covers voor onder andere Sports Illustrated… het verbaast ons niet dat ook ’s werelds beste voetballers hiermee willen scoren.  

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More