Jens Dendoncker liet zich opnemen voor “sluimerende angstgevoelens”

Ieder huisje heeft zijn kruisje.

De ideale schoonzoon, teddybeer en man met de grootste aaibaarheidsfactor van Vlaanderen, Jens Dendoncker (30), was een tijdje out. Het viel op dat hij enkele opnames voor Rode Neuzen Dag mistte. Al snel werd het bekend dat hij was opgenomen in het ziekenhuis, maar niemand wist waarom. Na twee weken komt Jens nu – in een somber zwart bericht – zelf met tekst en uitleg op zijn Instagram.

“Ik heb me een tijdje terug laten opnemen op een psychiatrische afdeling om van mijn angsten af te komen”, vertelt Dendoncker. “Die angstgevoelens sluimerden al langer en de laatste weken was het voor mij en mijn omgeving duidelijk dat er stappen moesten worden ondernomen om hier met professionals aan te werken.”

Hij bedankt iedereen die het stil wist te houden en doet een warme oproep in het kader van Rode Neuzen. ik iedereen die het mentaal moeilijk heeft en jongeren in het bijzonder, willen vragen om over jullie problemen, angsten en gevoelens te praten en (zoals ik) niet te wachten tot het te laat is om professionele hulp in te schakelen. Doe het voor jezelf, want dat verdien je.”

Zo zie je maar: elk huisje heeft zijn kruisje.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jens Dendoncker (@jensdendoncker)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More